Despre

Ok ,poi in primul rand pe mine deja ma cunoasteti sa spun asa,eu scriu in prezent Iubire Inocenta si Un suflet chinuit. Probabil va-ti obisnuit cu modul meu de a scrie,uneori poate fi si exagerat,sau nu lasa impresie,insa azi-noapte din lipsa somnului,neavand ce sa fac,m-am gandit sa incep o noua creatie . Se numeste Corason de angel, este ceva foarte diferit fata de ceea ce scriu in prezent,Marie personajul principal,este o fata cu parintii cei mai bogati din lume,acei parintii pe care nimeni nu si-ar dorii sa-i aiba,ea a fost un accident in viata lor.Tatal ei este judecator ,iar mama ei este sotie de judecator si putreda de bogata dupa ce a mostenit averea tatalui ei.Cu toti banii din lume Marie este nefericita,de fiecare data cand se intragosteste ,trebuie sa fie de un baiat bogat,astfel mama ei intervenea de fiecare data. Insa cand intalneste dragostea ,insa aceasta o ocoleste si e pe punctul de a lua o decizie finala, va supravietui ea fara dragoste sau va lasa loc in inima ei pentru o noua iubire? ____________________ Bun ,trag linie si spun: am pus aceasta descriere ,pentru ca nu vreau sa fac un pas gresit,eu nu stiu daca vi se va parea interesant sau nu,de aceea am nevoie sa stiu ca voua va place,sau macar trezeste in voi curiozitatea,ca sa-mi dea mie starea aceea ,de a continua,pentru prima data,nu vreau sa scriu ceva ce poate nu va fi citit de cineva,asa ca va rog daca vreti sau va intereseaza subiectu;,com sau votati….

PS: DIN CATE OBSERVATI AM FACUT UN ALT BLOG,CU ACELA AM AVUT NISTE PROBLEME.

4 comentarii la “Despre

  1. Abia astept sa incep sa citesc!!!Dar nu te descuraja dak nuti iese din prima!!!!Am citit un suflet chinuit si se vede ca ai imaginatie asa ca nu te subestima!!! Pupici!

  2. Crysuka are dreptate:X nu te subestima:X ti-am citit si celalalt fic:X [un suflet chinuit] si mi se pare absolut genial:X imi pare rau k nu am avut rabdarea sa iti las si comm la fiecare capitol:x nu ma puteam abtine:X e bestial:x acum citesc:X revin cu comm la ultimul capitol:”> si iti spun cum mi s-a parut:x

Lasă un comentariu